Inter Visual Studio levert de volgende diensten:


Camerajournalistiek

Een camerajournalist is een samenvoeging van de woorden ‘camera’ en ‘journalist’. Een camerajournalist werkt alleen en is een cameraman, interviewer en editor in één. Camjo’s staan bekend om hun flexibiliteit en efficiëntie; er is slechts één persoon nodig om alle taken af te handelen. Het team van Inter Visual Studio beschikt over camjo’s, die geheel zelfstandig een situatie op beeld vast kunnen leggen.

Het snelle nieuws

Inter Visual Studio gaat dagelijks de straat op voor zowel het ‘snelle nieuws’ als uitgebreide reportages. Inter Visual Studio is in staat om tekstueel, fotografisch en videografisch het nieuws te verslaan. Alle onderdelen van het productieproces kunnen door Inter Visual studio worden gedaan: van het onderzoek, filmen/fotograferen en interviewen tot de montage/nabewerking. Objectiviteit en ethiek staan hierbij voorop. Inter Visual Studio is in staat om op verschillende gebieden beeldverslag te doen. Denk hierbij aan hardnieuws, glossy en voxpops en meer.

Publiceren

Met een vast team van redacteuren zorgt Inter Visual Studio voor een goede afhandeling van alle nieuwsgerelateerde items. De redacteuren hebben affiniteit met het nieuws en weten zelf hoe het is om op straat beeldmateriaal te vergaren, waardoor zij de nieuwswaarde op een juiste manier kunnen beoordelen.

© Inter Visual Studio - All Rights Reserved